TMS - Sistem upravljanja transportom za mala i velika preduzeća

* Za lakše kontrolisanje i praćenje tekućih transportnih operacija
* Baza podataka gde možete brzo pronaći potrebne informacije o planiranim , tekućim i završenim transportnim operacijama - adrese, kontakte , dokume nte i dr.
* Pratite tačnost dokumentacije: tehnički pregled, saobraćajna dozvola, dozvola vozača, zeleni karton, lizing kao i mnogo drugih transportnih dokume nata.
* Blagovremeno plaćanje fakture – pokazuje kada je određena faktura u padežu i šalje obaveštenje naznačenom kontaktu.

Sistem upravljanja transportom TMS za mala i velika preduzeća

FORUMI - CRNA LISTA KORISNIKA- SIGNALI NEKOREKTNIH TVRTKI 126017- STAR SRETENOVIC, Inter WM doo Dobanovci, Žitna 41 Nevenko Lazović, prevaranti ne plaćaju račune, čuvaj te se

STAR SRETENOVIC

126017- STAR SRETENOVIC, Inter WM doo Dobanovci, Žitna 41 Nevenko Lazović, prevaranti ne plaćaju račune, čuvaj te se

Re: 126017- STAR SRETENOVIC, Inter WM doo Dobanovci, Žitna 41 Nevenko Lazović, prevaranti ne plaćaju račune, čuvaj te se

Koliko ti duguje i koliko dana je prosla valuta.

Re: 126017- STAR SRETENOVIC, Inter WM doo Dobanovci, Žitna 41 Nevenko Lazović, prevaranti ne plaćaju račune, čuvaj te se

nije bitno koliki je dug  i kolko je prosla valuta vec da je poso odradjen a nije placen po dogovoru ya ovake valuta placanja odmah ili ne voyiti

I meni nisu platili a ima jos kolega kojima nisu platili,jos kazu koristeci trenutnu situaciju,vi tuzite pa videcemo.

koriste trenutnu situaciju i tako se pravdaju iako je proslo 100 dana i pre vanrednog stanja,,da tako kazu tuzite..ali procice i ovo pa ce mo videti sta dalje a i ko ce im voziti vise,.cargo vise nikada necu koristiti za ture odavno ovde svakakvih prevaranata ima..

Duguje mi 141.600 od 16.12.19 vozio sam iz Karlovca tehniku za Zaječar i stavio mi 30 dana valutu, prvo nisu hteli prime fakturu od 20 decembra do skoro 15 Januara, i na kraju sam ih tuzio i sad ova situacija i stade postupak. Treba i timocom obavestiti sta rade. Mnogo bitangi i prevaranata, ali platice sve sa kamatom pa nije problem. 
Jos jednom se cuvajte i obavestite kolege da ne voze bitangama.

pa opameti te se kolege nemojte voyiti ako se ne plati pre istovara robe 

svaka vama cast ako ste svaku turu naplatili pre istovara robe....hajde i mi  ostali da se opametimo nekako,!!!!!!kako ukinuti odlozeno placanje??????

U danasnje vreme svako moze biti spediter otvori u APR ,nikakvih garancija nema niti ih ko proverava!!!!!!

Meni duguju 2300 EUR nitko mi ne da odgovore od njihove firmi, kao shto se spomenuli koriste trenutnoj situacije.

Özaykan otomotİv lojİstİk İth.İhr.san.ve tİc. ltd.Ştİ logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Gaziantep,
Država:TR - Turska

belisar d.o.o. logo

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina

CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366