TMS - Sistem upravljanja transportom za mala i velika preduzeća

* Za lakše kontrolisanje i praćenje tekućih transportnih operacija
* Baza podataka gde možete brzo pronaći potrebne informacije o planiranim , tekućim i završenim transportnim operacijama - adrese, kontakte , dokume nte i dr.
* Pratite tačnost dokumentacije: tehnički pregled, saobraćajna dozvola, dozvola vozača, zeleni karton, lizing kao i mnogo drugih transportnih dokume nata.
* Blagovremeno plaćanje fakture – pokazuje kada je određena faktura u padežu i šalje obaveštenje naznačenom kontaktu.

Sistem upravljanja transportom TMS za mala i velika preduzeća

FORUMI - CRNA LISTA KORISNIKA- SIGNALI NEKOREKTNIH TVRTKI 126017- STAR SRETENOVIC, Inter WM doo Dobanovci, Žitna 41 Nevenko Lazović, prevaranti ne plaćaju račune, čuvaj te se

STAR SRETENOVIC

126017- STAR SRETENOVIC, Inter WM doo Dobanovci, Žitna 41 Nevenko Lazović, prevaranti ne plaćaju račune, čuvaj te se

Re: 126017- STAR SRETENOVIC, Inter WM doo Dobanovci, Žitna 41 Nevenko Lazović, prevaranti ne plaćaju račune, čuvaj te se

Ja danas podnosim tužbu na timocom protiv njih i potraživat ću zateznu kamatu.

Slično kao kod Dejana, faktura iz 12.2019.

Re: 126017- STAR SRETENOVIC, Inter WM doo Dobanovci, Žitna 41 Nevenko Lazović, prevaranti ne plaćaju račune, čuvaj te se

NEMOZES PREKO TIMOCOMA DOBITI KAMATU NITI TROSKOVE SVE CE TEBI NAPLATITI 30 DO 40 EUR JER NIJE EVROPSKA UNIJA 

Ja sam vec pokrenuo postupak, obavesti samo timocom molim te, samo ovako mozemo spreciti bitange i jajare. Nego me zeznu ova situacija, ali cim se naplatim objavljujem ovde. Kakve bitange...

I ja sam pokrenuo postupak Tuzbe protiv pomenute firme INTER WM DOO za tri izvrsena prevoza u iznosu od 246 940.00 dinara. kad im je stigla tuzba zvali su me da se dogovorimo a za uzvrat ce mi uplatiti 50 000,00 naravno da sam odbio i čekam izvršenje sa zakonom predvidjenom kamatom.

Ja sam se naplatio, samo nisu korektni ni malo, treba se cuvati, ali opet kako kad sve sam prevarant. 

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 1407 Sofia,
Država:BG - Bugarska

dhl freight france logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: 77185 Lognes,
Država:FR - Francuska

CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć