TMS - Sistem upravljanja transportom za mala i velika preduzeća

* Za lakše kontrolisanje i praćenje tekućih transportnih operacija
* Baza podataka gde možete brzo pronaći potrebne informacije o planiranim , tekućim i završenim transportnim operacijama - adrese, kontakte , dokume nte i dr.
* Pratite tačnost dokumentacije: tehnički pregled, saobraćajna dozvola, dozvola vozača, zeleni karton, lizing kao i mnogo drugih transportnih dokume nata.
* Blagovremeno plaćanje fakture – pokazuje kada je određena faktura u padežu i šalje obaveštenje naznačenom kontaktu.

Sistem upravljanja transportom TMS za mala i velika preduzeća

FORUMI - CRNA LISTA KORISNIKA- SIGNALI NEKOREKTNIH TVRTKI 177521- EMA EXPORT DOO, EMA EXPORT DOO NE PLACAJU FAKTURU

RUZIC TRANS 018 logo

177521- EMA EXPORT DOO, EMA EXPORT DOO NE PLACAJU FAKTURU

Kolege da znate ne placaju, valuta 45dana, proslo jos toliko 45dana posle toga. Duguju mi 88500din, pricaju kako su oni velika firma i cekaju neki veliki priliv pa ce da mi plate, vec mesec dana tako, itd. , a pre par dana uplatili 10.000 din. Cisto da znate. Ja cekam jos nekoliko dana da prodje 2 meseca i pustam tuzbu.  

Re: 177521- EMA EXPORT DOO, EMA EXPORT DOO NE PLACAJU FAKTURU

Postovani Vladice,

takodje, tu veliku firmu Ema export doo,cekamo vec godinu dana za placanje. Ista prica se ponavljala, cekaju veliki priliv i uplatice nam dugovanje. Medjutim do placanja i dan danas nije doslo. Slucaj je vec na sudu. Ne preporucujemo ih nikome za saradnju.

Re: 177521- EMA EXPORT DOO, EMA EXPORT DOO NE PLACAJU FAKTURU

I moj slucaj je na sudu, juce mi je od izvrsitelja leglo 20000din, verovatno su toliko imali na racunu samo...

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina

belisar d.o.o. logo

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina

CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć