FORUMI - CRNA LISTA KORISNIKA- SIGNALI NEKOREKTNIH TVRTKI TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

SANA TRANS

TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

VNIMANIE KOLEGI , Firma TLW LLC od Prishtina sopstvenik Valon Uka -NEPLAKAC - NEMOJTE DA ZEMATE UTOVARI OD NIV, NI DOLZI OD FEBRUAR MESEC I NE LAZE DEKA NA NEGO NE MU PLATILE, PA KE ZEMEL KREDIT I KE NI PLATI I TAKA SO MESECI DO DENESEN DEN DOLGOT SEUSTE NE GO PLATIL.

 

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

nemas potrebe tako da pricas ja njih znam godinama i korekni su bas Uka je od reci i pozdrav za Uku od Momu KING M&S

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

PA AKO GA  BRANIS TOLIKO UZMI PA  PLATI TI  COVEKU KOJISE  ZALI NA  DOTICNOGA  KOLEGU

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

A

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

Suste nema nikakva reakcija od firmata TLW LLC Prishtina, sopstvenikot Valon Uka ne odgovara ni na telefon ni na mail, dolgot prema nas mu e 12.000 €, KOLEGI VNIMAVAJTE, NE ZEMAJTE NALOZI OD NIV!!

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

....

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

Kolegi VNIMAVAJTE na firmata TLW LLC PRISTINA nemojte da zemate nalozi od niv, posle 9 meseci od izvrsenite transporti i posle bezbroj nasi mailovi i javuvanja i nivni vetuvanja deka ke platat , seuste ni gi nemaat plateno i dolgot e 12.000 € i ako do 18.10. (petok) ne izvrsi uplata ke go tuzime (veke advokatot od Pristina e informiran).

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

ma on je teski lopov oprez

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

Nisi Saban Bektasi, nego SHABAN BEKTASHI. Pisi ime kako su ti roditelji krstili ime. Ne boj se. Nece ti niko nista. Nema kod albanaca SABAN. 

A sta se tice vaseg plesa na ''stranom vencanju'', nema problema susrecemo i raznjasnjavamo. 

Nismo mi firma ovako kako napisuje Mrs Aneta Jadrovska, ali u svakom slucaju svaka mu cast njoj sta pise bez osnove i daje mogucnost ovakvim ljudima da izprazu njegove kulturne osecanja.

 

Re: TLW LLC PRISHTINA-VNIMANIE NEPLAKACI

Dobar dan Valon, bas mi je drago sto hoces ovako da se dokazujemo u vezi dugovanja od 12.000 € od Februara meseca, zato sto na NIJEDAN email koji sam ti poslala do sada nisi mi odgovorio kada ces izvrsiti uplatu. Ja nista NEOSNOVANO nisam napisala i imam dokaze ,tvoji nalozi za utovar, fakture ,CMR-i i sva propratna dokumentacija, kao i izvodi od Banke. U kontekstu jos kazes da "NISTE TAKVA FIRMA-KAKVA SAM VAS OPISALA" , molim te da objasnis ljudima kakva ste onda firma KOJA NE PLACA PREVOZE 9 meseca ? Jos uvek cekam uplatu od tebe za izvrsene prevoze na relaciji KOSOVO - HOLANDIJA  i evo sad imas priliku da dokazes svima da ste postena firma koja ce uplatu na dug od 12.000 € uplatiti najkasnije sutra i poslat ces  SWIFT da svi vide.

 


 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Dobrich,
Država:BG - Bugarska

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Trgovačka tvrtka / Uvoz - izvoz
Grad: 43000 Kutahya,
Država:TR - Turska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET