U ARHIVI TERET ZA MEĐUNARODNI PRIJEVOZ № 53115363 Stari Banovci, Srbija - Skedsmokorset, Norveška

Objavljeno na transportnoj burzi :
Broj pregleda: 4


Utovara: 1
Dostupan od: Utovaren
Istovara: 1
Rok isporuke: 06.09.2019  

Kontakt osoba

Kategorija tvrtke: Špediterska tvrtka / Špediter
Grad: , Niš
Država: Srbija
Informacije o tvrtkama koje su objavile ponude, mogu pogledati samo registrirani korisnici na transportnoj burzi. Da bi vidjeli ko je objavio ovu ponudu, ulogujte se sa svojim korisničkim brojem i lozinkom ili se registrujte na sajtu.

Registruj me!KORISNIČKI ULAZ

Zaboravljena lozinka?   ili   REGISTRUJ ME

Djelimični utovar:


Kamion

Kamion: Poluprikolica sa pomičnim podom
Dužina: 3.0m
Bruto težina : 0.7t
Volumen: 9m³


Dodatne informacije

Vrsta tereta: Standardni-palete
Cijena : -

Dodatne informacije

8 složivih euro paleta 80x120 cm, visine 115 cm i ukupne bruto težine 655 kg. Palete su složive. Roba je spremna za preuzimanje.


Vrijeme isteka oglasa

Vrijeme isteka oglasa: Utovaren


Kategorija ponude: Ponuda tereta, BURZA ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE, Cestovni transport

BURZA UTOVARA: PONUDA TERETA ZA MEĐUNARODNI PRIJEVOZ № 53115363 - TERET SA UTOVAROM OD 22303 STARI BANOVCI, SRBIJA I ISTOVAROM U 2020 SKEDSMOKORSET, NORVEŠKAKljučne riječi: teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom оd 22303 Stari Banovci, teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom dо 2019 Skedsmokorset, teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom оd  , teret za međunarodni prijevoz za Poluprikolica sa pomičnim podom dо  , teret za međunarodni prijevoz za Poluprikolica sa pomičnim podom от Srbija, teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom оd Balkanski poluotok, teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom оd Istočna Europa, teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom оd Države bivše Jugoslavije, teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom оd Južna Europa, teret za međunarodni prijevoz za Poluprikolica sa pomičnim podom оd Europa, teret za međunarodni prijevoz za Poluprikolica sa pomičnim podom dо Norveška, teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom dо Sjeverna Europa, teret za međunarodni prijevoz zа Poluprikolica sa pomičnim podom dо Skandinavske države, teret za međunarodni prijevoz za Poluprikolica sa pomičnim podom dо Europa, Ponude za prijevoz robe - Stari Banovci, Ponude za prijevoz robe - Skedsmokorset, Ponude za prijevoz robe -  , Ponude za prijevoz robe -  , Ponude za prijevoz robe - Srbija, Ponude za prijevoz robe - Norveška, Ponude za prijevoz robe


 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Užice,
Država:RS - Srbija

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: 34850 Istanbul,
Država:TR - Turska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2020 Cargoagent.NET