TRANSPORTNE VIJESTI AUTOCESTE A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE I A6 RIJEKA-ZAGREB OTVORENE SU ZA SVE SKUPINE VOZILA.

AUTOCESTE A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE I A6 RIJEKA-ZAGREB OTVORENE SU ZA SVE SKUPINE VOZILA.

autoceste a1 zagreb-split-ploče i a6 rijeka-zagreb otvorene su za sve skupine vozila.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8):

  • između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Zbog vjetra, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h na dionicama autocesta:

  • A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Baričevići;
  • A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Kikovica.

Tijekom dana očekuje se pojačan promet na cestama u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, u priobalju, kao i na većini graničnih prijelaza. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače molimo za strpljenje i upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

 

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 04:00 do 14:00 i nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata. Popis cesta na kojima je zabrana možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.Za sve skupine vozila otvoreni su:autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče (između vijadukta Božići i južnog ulaza u tunel Sveti ...

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su:dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Del...

Za sve skupine vozila otvoreni su:autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;autocesta A6 Rijeka-Zagreb;Krčki most;Paški mos...

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Lici. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.dhl freight macedonia doo logo

Kategorija tvrtke: Drugo
Grad: 1000 Skopje,
Država:MK - Makedonija

omsan lojistik  a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Ankara,
Država:TR - Turska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET