TRANSPORTNE VIJESTI JAK VJETAR PUŠE NA AUTOCESTI A6 RIJEKA-ZAGREB IZMEĐU KIKOVICE I TUNELA TUHOBIĆ.

JAK VJETAR PUŠE NA AUTOCESTI A6 RIJEKA-ZAGREB IZMEĐU KIKOVICE I TUNELA TUHOBIĆ.

jak vjetar puše na autocesti a6 rijeka-zagreb između kikovice i tunela tuhobić.

Zbog privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima savjetujemo da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Stanja u prometu Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa. Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija možete pronaći na stranicama Informativnih centara tih država (https://promet.si/ ili https://bihamk.ba/).
 
Od 31. ožujka 2020. stavljena je izvan snage Naredba o ograničavanju prometa na cestama (NN 64/09) kojom se ograničava promet za teretna vozila za vrijeme državnih praznika, blagdana i tijekom ljetnih mjeseci, što znači da do daljnjeg nema zabrana za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona.
 
Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče:
 • od 18. do 22. svibnja privremeno se zatvara lijeva tunelska cijev u u tunelu Mala Kapela (smjer Zagreb), za vrijeme zatvaranja vozi se dvosmjerno jednom tunelskom cijevi (smjer Dubrovnik);
 • do 27. svibnja godine, zbog radova u zatvara se lijeva cijev tunela Sveti Rok (smjer Zagreb),vozit će se dvosmjerno desnom tunelskom cijevi (smjer Dubrovnik).
Autocesta A2 Zagreb-Macelj:
 • do 15. lipnja zbog radova između čvorova Zaprešić i Zabok od 12.+200 do 15.+500 km, vozi se dvosmjerno jednim kolnikom. Zatvoren je istočni kolnik u smjeru Maclja;
 • do 15. lipnja zbog radova između čvorova Zabok i Sveti Križ Začretje od 26+900 do 30+300 km zatvoren je istočni kolnik u smjeru Maclja i vozi se dvosmjerno jednom stranom autoceste.
Zagrebačka obilaznica (A3):
 • zbog radova na mostu Sava na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Ivanja Reka vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste s po dva sužena prometna traka u oba smjera, uz ograničenje brzine 40 km/h (do 20. svibnja).
 • zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) - u oba smjera vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 80 km/h
 • do 1. lipnja zbog radova na državnoj cesti DC1 Karlovačkoj cesti, u naselju Blato za sav promet zatvoren je izlazni krak sa zagrebačke obilaznice (A3) na čvoru Lučko u smjeru grada i Blata/Lučkog te ulaz iz Blata/Lučkog na Jadransku aveniju u smjeru grada. Promet je preusmjeren obilazno do prvog semaforiziranog raskrižja na kojem će se uz polukružno vođenje vraćati Jadranskom avenijom prema čvoru Lučko (izlaz za mjesto Blato/Lučko).
Autocesta A3 Bregana-Lipovac:
 • odmorišta NOVSKA sjever i NOVSKA jug otvorena su SAMO ZA VOZILA U TRANZITU;
 • od 25. travnja (od 00:00) za vozila u tranzitu otvorena su i odmorišta: Lužani u smjeru istoka te Staro Petrovo Selo u smjeru zapada;
 • do 20. svibnja zbog izvođenja I. faze sanacije kolnika, zatvoren je čvor Velika Kopanica (izlazni krak, oba smjera) na autocesti A3 Bregana-Lipovac, promet će se preusmjeriti na čvorove Sredanci i Babina Greda.
Autocesta A4 Goričan-Zagreb:
 • zbog radova između čvorova Ludbreg i Varaždin (24. i 34. km) vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste (do 29. svibnja). Zatvoreno je odmorište Varaždin u smjeru Zagreba, a parkiralište za ADR otvoreno je na odmorištu Ljubešćica na 45. km u smjeru Zagreba.

Istarski ipsilon (zbog izgradnje punog profila):

 • u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule;
 • u čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke;
 • sanacija je potpornog stupa nadvožnjaka u čvoru Kanfanar, na snazi su ograničenje prolaska izvanrednih prijevoza: dionice: čvor Žminj – čvor Kanfanar (max. širina 4,00 m), čvor Žminj – čvor Vodnjan sjever (max. širina 4,00 m), čvor Žminj – čvor Medaki (max. širina 2,75 m), čvor Kanfanar – čvor Žminj (max. širina 4,00 m), čvor Vodnjan sjever – čvor Žminj (max. širina 4,00 m), čvor Medaki – čvor Žminj (max. širina 2,75 m).

Jadranska magistrala (DC8)

 • do 30. prosinca zbog radova na podvožnjaku u mjestu Komarna vozi se obilazno privremenom prometnicom u dužini od 250 metara uz ograničenje brzine.

Paški most (DC106):

 • zbog sanacije Paškog mosta (DC106) do 21. svibnja 2020. god. zabrana je prometa za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona, a u funkciji privremena trajektna linija Fortica (otok Pag) – Miletići (kopno). Polasci Miletići (kopno): 09:00, 13:00, 17:00, 20:00. Polasci Fortica (otok Pag): 8:00, 12:00, 16:00, 19:00 sati;
 • do 18.5.2020. od 22:00 do 06:00 sati Paški most zatvoren je za sav promet, a u slučaju hitnih intervencija osigurana je trajektna linija na relaciji Fortica-Miletići i obrnuto.

Državna cesta DC2:

 • 18.05.2020.god do 07:00 do 22:00 sata zbog radova bit će zatvorena Vinkovačka ulica u Virovitici (DC2). Obilazak: Stjepana Radića (DC2)-Ljudevita Gaja-Zbora ZNG-Bilogorska (DC2) u oba smjera.


Pozivamo korisnike na oprez!Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a poteškoće u prometu mog...

Molimo korisnike za strpljenje! Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama autocesta te državn...

Životinja (uočen je pas) na autocesti A4 Goričan-Zagreb kraj čvora Varaždinske Toplice.  Na zagrebačkoj obilaznic...

Zbog jakog vjetra na dionici Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 1407 Sofia,
Država:BG - Bugarska

belisar d.o.o. logo

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2020 Cargoagent.NET