TRANSPORTNE VIJESTI JAK VJETAR USPORAVA PROMET I NA AUTOCESTI A1 OD JUŽNOG DIJELA TUNELA BRISTOVAC DO VIJADUKTA BOŽIĆI...

JAK VJETAR USPORAVA PROMET I NA AUTOCESTI A1 OD JUŽNOG DIJELA TUNELA BRISTOVAC DO VIJADUKTA BOŽIĆI...

jak vjetar usporava promet i na autocesti a1 od južnog dijela tunela bristovac do vijadukta božići...
Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica u oba smjera. Obilazak za ostale skupine je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar.
 
Zbog jakog vjetra na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle ( I.skupina), a između Novog Vinodolskog i Senja dodatno je zabrana i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A1 od južnog dijela tunela Bristovac do vijadukta Božići, ograničenje brzine je 40 km/h.
 
Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji, Lici, Gorskom kotaru, Istri i Hrvatskom primorju. 
 

A3 Bregana-Lipovac

 • prometna nesreća na 264.km između čvorova Županja i Babina Greda u smjeru Bregane; vozi se jednim trakom, otežano.

Zbog podizanja mosta Čiovo zatvorena je dionica DC126.

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.

  U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.
   

  Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 04:00 do 14:00 i nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata. Popis cesta na kojima je zabrana možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.

  U nedjelju , 18. kolovoza u Ivanić Gradu se održava cestovna međunarodna biciklistička utrka "49. Memorijal Stjepan Grgac". Utrka će se odvijati na cestama od Ivanić Grada preko Križa, Popovače, Kutine do Garešnice i natrag, a biciklisti će se kretati pod policijskom pratnjom i s redarima-volonterima na određenim mjestima duž staze. S obzirom da se utrka održava na županijskim i državnim cestama Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko–bilogorske županije, koje neće biti zatvorene za sav ostali promet, pozivamo vozače na pojačan oprez.

     A1 Zagreb-Split-Ploče između naplate Lučko i čvora Karlovac, tunela Mala Kapela i čvora Zadar 2,A3 Bregana-Lipovac i...

  Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila...

  Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u unutrašnjosti. Mogući su odroni. Ponegdje ima i magle. Poja...

  Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. U Gorskom kotaru magla mjestimice sma...

  Sve vijesti »

   
  CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


  Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.  omsan lojistik a.Ş. logo

  Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
  Grad: Ankara,
  Država:TR - Turska

  ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

  Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
  Grad: 06000 Ankara,
  Država:TR - Turska


  CargoAgent.NET Za kontakt:
  tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
  Informacija i slanje dokumenata
  mob: +359 0888 366 366
  Informacija i pomoć


  Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

  Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET