TRANSPORTNE VIJESTI NA VEĆINI CESTA PROMETUJE SE BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA I ZASTOJA

NA VEĆINI CESTA PROMETUJE SE BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA I ZASTOJA

na većini cesta prometuje se bez posebnih ograničenja i zastoja

Na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Skradin vozi se uz ograničenje brzine od 100 km/h, zbog moguće smanjene vidljivosti od dima uzrokovanog požarom.

Do 31. listopada zbog obnove kolnika na dionici državne ceste DC1 Jošani-Udbina-Ondić na dvije lokacije vozila se propuštaju jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima.

Na pojedinim dionicama u tijeku su radovi redovitog održavanja, posebice košnje trave pa vozačima savjetujemo povećan oprez i poštivanje privremene regulacije prometa i ograničenja brzine. 

- od 07:00 h do završetka radova redovnog održavanja na cesti A7 između čvora Draga i čvora Orehovica u oba smjera bit će zatvorena vozna traka;

- na državnoj cesti DC10 od čvora Sveta Helena do čvora Vrbovec, zbog košnje trave, vozi se jednim trakom do 15 sati.

Na većini ostalih cesta prometuje se bez posebnih ograničenja i zastoja. Tijekom dana očekujemo pojačan promet na važnijim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti, na gradskim prometnicama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te na pojedinim graničnim prijelazima.

U srijedu, 23. kolovoza od 8 do 16 sati i od 30. kolovoza od 08:00 sati do 31. kolovoza do 20:00 sati privremeno se će zatvoriti državna cesta DC206 Valentinovo-Krapina na raskrižju državnih cesta DC206 i Ulice Frana Galovića, zbog radova.

Obilazak:

 - za osobna vozila preusmjerava se kroz Podgoru Krapinsku na čvor Podgora te državnom cestom DC 1 (zagorska magistrala) do čvora Krapina. Promet za potrebe Ulice Frana Galovića odvijat će se obilazno na Zagrebačku cestu (gradska cesta) te obilazno na državnu cestu DC1 (čvor Krapina);

 -za teretna vozila preko 3,5 t i autobuse odvijat će se gradskom cestom (smjer Krapina -Doliće), državnom cestom DC74 do čvora Đurmanec i DC1 do čvora Krapina i obrnuto.

Za sav promet zatvorene su ceste:
  • DC29 na dijelu od Novog Golubovca do raskrižja državne ceste DC29 i lokalne ceste LC22016 za Stari Golubovec;
  • DC502 Smilčić-Pridraga;
  • ŽC5042 Višnjan-Tićan.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

  • DC1 na dionici Sučević-Otrić kroz Otrić;
  • DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo;
  • DC206 Valentinovo-Petrovsko.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru, Lici i na sjeverozapadu Hrvatske. Jak vjetar usporava promet na ...

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura na cestama kroz unutrašnjost upozorav...

Opreznije treba voziti autocestom A1 kod odmorišta Lički Osik (na 175.km), zbog opasnosti od naleta na psa. ...

Pozivamo vozače na pojačan oprez na cestama u unutrašnjosti Dalmacije, zbog povremene tuče koja pada. Vozi se uz ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET