TRANSPORTNE VIJESTI NA VEĆINI CESTA PROMETUJE SE BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA, OSIM NA DIONICAMA GDJE TRAJU RADOVI

NA VEĆINI CESTA PROMETUJE SE BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA, OSIM NA DIONICAMA GDJE TRAJU RADOVI

na većini cesta prometuje se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi
Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Gospić i Gornja Ploča (na 198.km +900) u smjeru Splita vozi se jednim trakom, usporeno.
 
Na većini cesta prometuje se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. Ima je i na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom, zbog radova.
 
Na autocesti A1 u tunelu Mala Kapela u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno, zbog radova.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Jankomir iz smjera Zaprešića (A2) u smjeru čvora Lučko (A3) zatvoren je vozni trak. Prometuje se pretjecajnim trakom i trakom za ubrzanje uz ograničenje brzine. Moguće su vožnje u kolonama i zastoji, posebice za vrijeme pojačane gustoće prometa.
 
Na autocesti A4 Goričan-Zagreb zbog radova redovnog održavanja (košnja centralnog pojasa) od 91. +500 km do 88. +500 km, kod čvora Popovec u oba smjera, vozi se voznim trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h.
 
Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog radova redovnog održavanja (košnja centralnog pojasa) od 34. +000 km do 38. +000 km, u zoni čvora Kosnica u smjeru Lipovca, vozi se voznim trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h.
 
Na državnoj cesti DC10 Sveta Helena-Vrbovec-Gradec zbog sanacije kolnika između čvorova Luka i Sveta Helena vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h.
 
Tijekom dana očekujemo povremeno pojačan promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, važnijim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti, prilazima turističkim središtima duž obale te na pojedinim graničnim prijelazima.
 
U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.
 
Za sav promet zatvorene su ceste:
  • DC29 na dijelu od Novog Golubovca do raskrižja državne ceste DC29 i lokalne ceste LC22016 za Stari Golubovec;
  • DC502 Smilčić-Pridraga;
  • ŽC5042 Višnjan-Tićan.
Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:
  • DC1 na dionici Sučević-Otrić kroz Otrić i Jošani-Udbina-Ondić na dvije lokacije;
  • DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo;
  • DC3 u mjestu Lužan Biskupečki;
  • DC66 u naselju Marčana;
  • DC206 Valentinovo-Petrovsko.

Podsjećamo vozače motornih vozila da i tijekom dana u uvjetima smanjene vidljivosti (magla, oblačno vrijeme, jaki pljuskovi, itd.) voze s upaljenim dnevnim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena.Zbog prometne nezgode na brzoj cesti DC10 u zoni čvora Sveta Helena u smjeru Zagreba vozi se otežano. Vozače molimo za o...

Pozivamo vozače na pojačan oprez na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Komin i Breznički Hum, zbog životinja na ...

Za sve skupine vozila otvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (od 08:30), državne ceste DC1 (Lička...

Zbog olujnog vjetra: Za sav promet zatvorene su:A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje;Jadranska magistrala (DC8) ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET