TRANSPORTNE VIJESTI NA VEĆINI CESTA VOZI SE UZ POVOLJNE VREMENSKE UVIJETE I BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA.

NA VEĆINI CESTA VOZI SE UZ POVOLJNE VREMENSKE UVIJETE I BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA.

na većini cesta vozi se uz povoljne vremenske uvijete i bez posebnih ograničenja.

Promet je srednje gust na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru mora. Pred naplatom Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.

Pojačan promet očekujemo na važnijim prometnicama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, A7 GP Rupa-Diračje, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu, državnoj cesti DC1, Jadranskoj magistrali (DC8), Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima u Istri i duž jadranske obale, u trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima.

Zbog povremene pojačane gustoće prometa moguće su vožnje u kolonama i kratkotrajni zastoji. Vozačima savjetujemo održavanje sigurnostog razmaka između vozila i prilagodbu brzine uvjetima na cestama.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju:

  • subota, 26. kolovoza – od 4 do 14 sati,
  • nedjelja, 27. kolovoza – od 12 do 23 sata.

Zabrane nema na autocestama te na državnoj cesti DC1.

Na državnoj cesti DC10 Sveta Helena-Vrbovec-Gradec od Konaka do čvora Vrbovec 1 zbog radova košnje trave vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Za sav promet zatvorene su ceste:

  • DC29 na dijelu od Novog Golubovca do raskrižja državne ceste DC29 i lokalne ceste LC22016 za Stari Golubovec;
  • DC502 Smilčić-Pridraga;
  • ŽC5042 Višnjan-Tićan.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

  • DC1 na dionici Sučević-Otrić kroz Otrić i Jošani-Udbina-Ondić na dvije lokacije;
  • DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo;
  • DC206 Valentinovo-Petrovsko.

Do 27. kolovoza do 06,00 na Aveniji Marina Držića u Zagrebu od Mosta mladosti do ulice Dane Duića zauzet će se istočni i središnji prometni trak, a promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika. Onemogućeno je kretanje vozila iz smjera Avenije Dubrovnik prema Aveniji Marina Držića. Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Avenija Dubrovnik - (polukružno na kružnom toku Zapruđe) - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca - Slavonska avenija - Avenija Marina Držića i obratno.

Izvanredni prijevozi:

  • 27. kolovoza u 08,00 sati kreću izvanredni prijevozi tereta velikih dimenzija na relaciji: Ovčara 2, Grabovo-DC57-ŽC4137-Bogdanovci-Marinci-DC55-ŽC4111 Ekonomija Bobota. Dolazak se očekuje oko 11,00 sati istoga dana.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru, Lici i na sjeverozapadu Hrvatske. Jak vjetar usporava promet na ...

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura na cestama kroz unutrašnjost upozorav...

Opreznije treba voziti autocestom A1 kod odmorišta Lički Osik (na 175.km), zbog opasnosti od naleta na psa. ...

Pozivamo vozače na pojačan oprez na cestama u unutrašnjosti Dalmacije, zbog povremene tuče koja pada. Vozi se uz ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET