TRANSPORTNE VIJESTI NA VEĆINI CESTA VOZI SE UZ POVOLJNE VREMENSKE UVIJETE I BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA.

NA VEĆINI CESTA VOZI SE UZ POVOLJNE VREMENSKE UVIJETE I BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA.

na većini cesta vozi se uz povoljne vremenske uvijete i bez posebnih ograničenja.

Promet je srednje gust na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru mora. Pred naplatom Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.

Pojačan promet očekujemo na važnijim prometnicama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, A7 GP Rupa-Diračje, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu, državnoj cesti DC1, Jadranskoj magistrali (DC8), Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima u Istri i duž jadranske obale, u trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima.

Zbog povremene pojačane gustoće prometa moguće su vožnje u kolonama i kratkotrajni zastoji. Vozačima savjetujemo održavanje sigurnostog razmaka između vozila i prilagodbu brzine uvjetima na cestama.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju:

  • subota, 26. kolovoza – od 4 do 14 sati,
  • nedjelja, 27. kolovoza – od 12 do 23 sata.

Zabrane nema na autocestama te na državnoj cesti DC1.

Na državnoj cesti DC10 Sveta Helena-Vrbovec-Gradec od Konaka do čvora Vrbovec 1 zbog radova košnje trave vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Za sav promet zatvorene su ceste:

  • DC29 na dijelu od Novog Golubovca do raskrižja državne ceste DC29 i lokalne ceste LC22016 za Stari Golubovec;
  • DC502 Smilčić-Pridraga;
  • ŽC5042 Višnjan-Tićan.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

  • DC1 na dionici Sučević-Otrić kroz Otrić i Jošani-Udbina-Ondić na dvije lokacije;
  • DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo;
  • DC206 Valentinovo-Petrovsko.

Do 27. kolovoza do 06,00 na Aveniji Marina Držića u Zagrebu od Mosta mladosti do ulice Dane Duića zauzet će se istočni i središnji prometni trak, a promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika. Onemogućeno je kretanje vozila iz smjera Avenije Dubrovnik prema Aveniji Marina Držića. Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Avenija Dubrovnik - (polukružno na kružnom toku Zapruđe) - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca - Slavonska avenija - Avenija Marina Držića i obratno.

Izvanredni prijevozi:

  • 27. kolovoza u 08,00 sati kreću izvanredni prijevozi tereta velikih dimenzija na relaciji: Ovčara 2, Grabovo-DC57-ŽC4137-Bogdanovci-Marinci-DC55-ŽC4111 Ekonomija Bobota. Dolazak se očekuje oko 11,00 sati istoga dana.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.Zbog opasnosti od naleta na psa na autocesti A11 Zagreb-Velika Gorica-Lekenik u zoni čvora Buševec pozivamo vozač...

Pozivamo vozače na pojačan oprez na autocestama (zbog prometnih nesreća):A3 Bregana-Lipovac kod čvora Sveta Nedelja u sm...

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Dalmaciji, Hrvatskom primorju, Lici i Slavoniji. Mogući su odroni. Vo...

Zbog prometne nezgode na riječkoj obilaznici (A7) pred tunelom Trsat u smjeru Rupe, vozi se jednim trakom usporeno. ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.omsan lojistik  a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Ankara,
Država:TR - Turska

dhl freight macedonia doo logo

Kategorija tvrtke: Drugo
Grad: 1000 Skopje,
Država:MK - Makedonija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET