TRANSPORTNE VIJESTI NAKON SLABLJENJA BURE ZA SAV SU PROMET OTVORENE:

NAKON SLABLJENJA BURE ZA SAV SU PROMET OTVORENE:

nakon slabljenja bure za sav su promet otvorene:
 • autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;
 • autocesta A6 Rijeka-Zagreb;
 • Jadranska magistrala (DC8);
 • DC54 Maslenica-Zaton Obrovački;
 • Paški most.
Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama autocesta te državnih i ostalih cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje.

Također, smetnje su moguće i u gradskom prometu, zbog veće gustoće prometa na gradskim cestama i obilaznicama.

Vozače pozivamo na dodatni oprez i strpljenje te poštivanje prometnih propisa i ograničenja.
 
S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima savjetujemo da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa. Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija možete pronaći na stranicama Informativnih centara tih država (https://promet.si/ ili https://bihamk.ba/).

A1 Zagreb-Split-Ploče:

 • do 22. svibnja kroz tunel Malu Kapelu vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi,
 • do 27. svibnja kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.
 • zbog redovnog održavanja tunel Sveti Ilija bit će zatvoren za sav promet 22./23, 23/24.05.2020.god. od 20:00 do 05:00 sati. Obilazak za smjer Zagreb - Dubrovnik: DC39 (Šestanovac - Dubci) - DC8 (Dubci - Makarska), a za smjer Dubrovnik - Zagreb: DC62 (čvor Ravča - Ravča) - DC512 (Ravča - Makarska).
Zagrebačka obilaznica (A3):
 • zbog radova na mostu Sava na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Ivanja Reka vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste s po dva sužena prometna traka u oba smjera, uz ograničenje brzine 40 km/h (do 20. svibnja);
 • do 1. lipnja na državnoj cesti DC1 Karlovačkoj cesti, u naselju Blato za sav promet zatvoren je izlazni krak sa zagrebačke obilaznice (A3) na čvoru Lučko u smjeru grada i Blata/Lučkog te ulaz iz Blata/Lučkog na Jadransku aveniju u smjeru grada. Promet je preusmjeren obilazno do prvog semaforiziranog raskrižja na kojem će se uz polukružno vođenje vraćati Jadranskom avenijom prema čvoru Lučko (izlaz za mjesto Blato/Lučko).
A3 Bregana-Lipovac:
 • do 9. lipnja 2020. god. bit će zatvoren čvor Velika Kopanica (ulazni krak, oba smjera). Promet će se preusmjeriti na čvorove Sredanci i Babina Greda.

Istarski ipsilon:

 • danas 22.05.2020.godine od 08:30 do 17:00 sati, na dionici autoceste B8 Istarskog ipsilona, između čvora Cerovlje i čvora Lupoglav, moguće su kratkotrajne obustave prometa za vozila ukupne mase veće od 7,5 t zbog postavljanja nosivih greda objekta na gradilištu.
 • u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule;
 • u čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke;
 • sanacija je potpornog stupa nadvožnjaka u čvoru Kanfanar, na snazi su ograničenje prolaska izvanrednih prijevoza: dionice: čvor Žminj – čvor Kanfanar (max. širina 4,00 m), čvor Žminj – čvor Vodnjan sjever (max. širina 4,00 m), čvor Žminj – čvor Medaki (max. širina 2,75 m), čvor Kanfanar – čvor Žminj (max. širina 4,00 m), čvor Vodnjan sjever – čvor Žminj (max. širina 4,00 m), čvor Medaki – čvor Žminj (max. širina 2,75 m).

Do 1. lipnja 2020. god. podizni most ‘Tisno’ u Tisnom, između otoka Murtera i kopna na državnoj cesti DC121 (zbog situacije sa proglašenom pandemijom COVID-19) podiže se se ponedjeljkom, srijedom i petkom jednom dnevno u 9:00 i spušta u 9:30 sati.

Od 31. ožujka 2020. stavljena je izvan snage Naredba o ograničavanju prometa na cestama (NN 64/09) kojom se ograničava promet za teretna vozila za vrijeme državnih praznika, blagdana i tijekom ljetnih mjeseci, što znači da do daljnjeg nema zabrana za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona.

Uz povoljne vremenske uvjete u prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.Moguće su poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni na poj...

Zbog pojačanog, povremeno gustog prometa, moguće su poteškoće, povremeni zastoji i vožnja u koloni na pojedinim ...

autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je preko Gračaca, Obrovca i Karina, a za ...

Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Kolona vozila proteže se oko 1 km. Zbog prometne nesreće na dionici DC77 izme...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Trgovačka tvrtka / Uvoz - izvoz
Grad: 43000 Kutahya,
Država:TR - TurskaKategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Porth,
Država:GB - Velika Britanija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2020 Cargoagent.NET