TRANSPORTNE VIJESTI PROHODNOST CESTA

PROHODNOST CESTA

prohodnost cesta
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).
 
Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče:
 • povećana je gustoća prometa između čvorova Lučko i Gornja Ploča u smjeru mora,
 • zbog jakog vjetra između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići ograničenje brzine je 60 km/h.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb:

 • jak vjetar između Kikovice i tunela Tuhobić.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će:

 • 15. kolovoza od 14 do 23 sata,
 • 17. kolovoza 4 do 14 sati,
 • 18. kolovoza od 12 do 23 sata.

Na prilaznim cestama marijanskih svetišta očekuje se veći broj hodočasnika, pa ostale sudionike u prometu pozivamo na pojačan oprez.

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.

  U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.
   

  Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 04:00 do 14:00 i nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata. Popis cesta na kojima je zabrana možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.

  U nedjelju , 18. kolovoza u Ivanić Gradu se održava cestovna međunarodna biciklistička utrka "49. Memorijal Stjepan Grgac". Utrka će se odvijati na cestama od Ivanić Grada preko Križa, Popovače, Kutine do Garešnice i natrag, a biciklisti će se kretati pod policijskom pratnjom i s redarima-volonterima na određenim mjestima duž staze. S obzirom da se utrka održava na županijskim i državnim cestama Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko–bilogorske županije, koje neće biti zatvorene za sav ostali promet, pozivamo vozače na pojačan oprez.

     Zbog pojačanog, povremeno gustog prometa moguće su poteškoće, zastoji i vožnja u koloni na gradskim cestama i obi...

  Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila...

  Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila...

  Predmet (rasuti teret) na kolniku na autocesti A4 između 31+550 km i 31+750 km u smjeru Zagreba, promet se vodi jednom p...

  Sve vijesti »

   
  CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


  Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.  gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

  Kategorija tvrtke: Trgovačka tvrtka / Uvoz - izvoz
  Grad: 43000 Kutahya,
  Država:TR - Turska  Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
  Grad: Užice,
  Država:RS - Srbija


  CargoAgent.NET Za kontakt:
  tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
  Informacija i slanje dokumenata
  mob: +359 888 366 366
  Informacija i pomoć


  Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

  Copyright (c) 2007-2020 Cargoagent.NET