TRANSPORTNE VIJESTI STANJE NA CESTAMA

STANJE NA CESTAMA

stanje na cestama

AUTOCESTA A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE

 • zbog požara je za sav promet zatvorena dionica autoceste A1 Između Pirovca i Benkovca. Obilazak je: čvor Benkovac (A1) - Šopot-Stankovci (DC27) - Čista Mala (DC59).
 • zbog prometne nezgode u tunelu Grič na autocesti A1 (između čvorova Perušić i Otočac), u smjeru Zagreba vozi se usporeno, jednim trakom u koloni od oko 4 km.

AUTOCESTA A2 ZAGREB-MACELJ

 •  
 • Zbog kvara teretnog vozila na autocesti A2 Zagreb-Macelj, između čvora Zaprešić i naplate Zaprešić (između 8. i 9. km) vozi se samo pretjecajnim trakom.

.

Zbog olujnog vjetra samo za OSOBNA vozila otvorene su:

 • autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje

 • DC54 Maslenica-Zaton Obrovački. Obilazak za ostale skupine je državnim cestama DC27 i DC50: Benkovac-Karin-Obrovac-Gračac.


Zbog jakog vjetra na dionici autoceste A7 Draga-Šmrika i dionici Jadranske magistrale između Bakra i Senja (DC8) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila). Jak vjetar puše i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić te povremeno na mostu Rječina na riječkoj obilaznici.

Tijekom dana je zbog povremeno gustog prometa moguća vožnja u koloni i povremeni zastoje, ponajprije na važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama (A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A6 Rijeka-Zagreb), Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj obilaznici (A7), državnoj cesti DC1, pojedinim dionicama Jadranske magistrale (DC8), na otoku Krku i Krčkom mostu, u trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kolona koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon duga je oko 2 km.

 

Na autocesti A7, danas do 14:00 sati zatvoren je pretjecajni trak od 6. +300 km do 5. +300 km u smjeru graničnog prijelaza Rupa zbog postavljanja nadzornog punkta PU Primorsko-goranske (zaustavljaju se teretna vozila koja prometuju u smjeru graničnih prijelaza).

Zbog požara zatvorene su i državna cesta DC56 Kožlovac-Lišane, ŽC6051 Perušić Benkovački-Kolarina i lokalna cesta Vrana-Ceranje.


Danas do 15:00 sati zbog radova na autocesti A7 između čvorova Draga i Sveti Kuzam u oba smjera bit će zatvoren pretjecajni trak.

Od 22.08. do 31.10. zbog obnove kolnika na dionici DC1 između mjesta Jošani i Udbina vozila će se propuštati jednim trakom, uz regulaciju semaforima.
 
Na dionici državne ceste DC26 kroz Konak zbog radova će se voziti jednim trakom, uz ograničenje brzine na 40 km/h.
 
Za sav promet zatvorene su ceste:
 • DC29 na dijelu od Novog Golubovca do raskrižja državne ceste DC29 i lokalne ceste LC22016 za Stari Golubovec;
 • DC502 Smilčić-Pridraga;
 • ŽC5042 Višnjan-Tićan.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

 • DC1 na dionici Sučević-Otrić kroz Otrić;
 • DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo;
 • DC206 Valentinovo-Petrovsko.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

IZVANREDNI PRIJEVOZ:

 • Zbog izvanrednog prijevoza sa skupom vozila do 21.8. do 23:45 sati od graničnog prijelaza Bajakova do Gospića moguće su smetnje i povremeni zastoji na relaciji: čv. Lipovac (A3)-čv. Popovača - DC36 - ŽC3124 - DC43 - čv. Ivanić Grad - A3-čv. Ivanja Reka - čv. Lučko - A1 - čv. Gospić- DC534 - DC25 - DC50 - NC590920


Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru, Lici i na sjeverozapadu Hrvatske. Jak vjetar usporava promet na ...

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura na cestama kroz unutrašnjost upozorav...

Opreznije treba voziti autocestom A1 kod odmorišta Lički Osik (na 175.km), zbog opasnosti od naleta na psa. ...

Pozivamo vozače na pojačan oprez na cestama u unutrašnjosti Dalmacije, zbog povremene tuče koja pada. Vozi se uz ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET