TRANSPORTNE VIJESTI STANJE NA CESTAMA

STANJE NA CESTAMA

stanje na cestama
Zbog olujnog vjetra samo za OSOBNA VOZILA otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica. Obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom kroz Gorski kotar (DC3 i DC501).
 
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).
 
Jak vjetar puše na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.
 
Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Mogući su odroni. U Gorskom kotaru ponegdje ima magle. Smanjena je vidljivost i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.
 
Zbog radova u tunelima Grič i Plasina na autocesti A1 promet teče dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, uz ograničenje brzine na 80 km/h, danas do 13:00 sati.
 
Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova):
  • DC75 u Karigadoru, Taru i na dionicama Vodnjan – Pula te Zambratija-Umag kod ulaza u kamp Stella Maris;
  • DC206 Hum na Sutli-Kostel;
  • županijska cesta Visočane-Poličnik (ŽC6014).

Do 27. siječnja 2018. god. u 15,00 sati Jadranska magistrala (DC8) u Primoštenu zatvorena je za teretna vozila i autobuse na predjelu Tepli Bok. Obilazak: Dolac-Podgreben-Primošten, i obrnuto.

Danas, 12. siječnja te 13. i 14. siječnja, zbog građevinskog miniranja u mjestu Lovran (DC66), u 10:00 i 14:00 sati kratkotrajno će se prekidati promet, pa vozače pozivamo na strpljenje i razumijevanje.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

  • DC1 na dionici Točak-Hrvatski Blagaj;
  • DC2 u Vukovaru u Ulici Priljevo;
  • Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestima Murvica Gornja, Slano i Klek, od mosta Bistrina (DC8) do raskrižja sa DC414 za Pelješac, kod raskrižja za groblje Dubac;
  • DC32 kod mjesta Smrečje (kod Čabra);
  • DC46 Đakovo-Budrovci;
  • DC66 Pula-Most Raša u naselju Marčana;
  • DC206 Valentinovo-Krapina.

Zbog vode na kolniku na državnoj cesti DC36 u mjestu Rožen Breg te na županijskoj cesti ŽC1043 Obrež-Donji Dragonožec na dijelu kod kanala vozi se jednim trakom usporeno.

Na državnoj cesti DC32 kod mjesta Smrečje zbog klizišta vozi se jednim prometnim trakom naizmjence.
 
Zbog odrona zatvorena je županijska cesta ŽC6034 Knin-Plavno u mjestu Radljevac. Obilazak je LC65004 preko Stare Straže ili lokalnom cestom LC65004 Čupkovića most.


Na autocesti A1 kroz tunel Ledenik u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom, zbog zaustavljenog vozila u kvaru.Zbog jakog...

Zbog povećane gustoće prometa u zonama radova vozi se u koloni uz povremene zastoje na:na Istarskom ipsilonu kod čvora L...

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, vlažni na mjestima pod maglom. U Lici ponegdje ima magle. Smanjena je vid...

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 Zagreb-Goričan, kod čvora Komin (71+000 km) u smjeru Varaždina treba voziti oprezn...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Ivanjica,
Država:RS - Srbija

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: 06000 Ankara,
Država:TR - Turska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET