TRANSPORTNE VIJESTI TIJEKOM DANA POJAČAN PROMET OČEKUJEMO NA GLAVNIM CESTOVNIM PRAVCIMA U SMJERU MORA I UNUTRAŠNJOSTI.

TIJEKOM DANA POJAČAN PROMET OČEKUJEMO NA GLAVNIM CESTOVNIM PRAVCIMA U SMJERU MORA I UNUTRAŠNJOSTI.

tijekom dana pojačan promet očekujemo na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti.

Tijekom dana pojačan promet očekujemo na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti. Zbog gustog prometa na pojedinim dionicama autocesta vozit će se usporeno - u blizini odmorišta i čvorova te na prilazima tunelima i naplatnim postajama.
Zbog veće gustoće prometa tijekom dana bit će povremenih zastoja na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Zadru, Šibeniku, Trogiru, Splitu, Stobreču, Omišu, Makarskoj i Dubrovniku.
Vozače pozivamo na dodatni oprez i strpljenje te ih podsjećamo da pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila. 

AUTOCESTA A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE:

  • vidljivost je smanjena mjestimice na dionici između čvorova Lučko i Karlovac te tunela Mala Kapela i čvora Gornja Ploča;
  • povećana gustoća prometa na autocesti A1 između čvora LUČKO i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika;
  • na dionici tunel Sveti Rok - vijadukt Božići brzina ograničena na 80 km/h zbog jakog vjetra;
  • prometna nesreća između čvora POSEDARJE i čvora ZADAR I u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h. 

AUTOCESTA A3 BREGANA-LIPOVAC:

  • prometna nesreća između čvora LIPOVLJANI i čvora KUTINA (107+750 km) u smjeru Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;

AUTOCESTA A6 RIJEKA-ZAGREB:

  • jak vjetar mjestimično od Kikovice do tunela Tuhobić

Kolnici su mokri i skliski u sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

U nedjelju, 18. kolovoza, u Ivanić Gradu se održava cestovna međunarodna biciklistička utrka "49. Memorijal Stjepan Grgac". Utrka će se odvijati na cestama od Ivanić Grada preko Križa, Popovače, Kutine do Garešnice i natrag, a biciklisti će se kretati pod policijskom pratnjom i s redarima-volonterima na određenim mjestima duž staze. S obzirom da se utrka održava na županijskim i državnim cestama Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko–bilogorske županije, koje neće biti zatvorene za sav ostali promet, pozivamo vozače na pojačan oprez.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 04:00 do 14:00 i nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata. Popis cesta na kojima je zabrana možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.Zbog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila) na Jadrans...

Zbog prometne nesreće zatvorena je sjeverna obilaznica grada Virovitice od Korije prema sećerani, zbog prevrtanja teretn...

Zagrebačka obilaznica (A3):vozi se usporeno između čvorova Jakuševec i Kosnica, zbog prometne nesreće na 31. ...

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac:životinja (uočen je pas) kod odmorišta KRIŽ. Molimo korisnike za dodatan oprez.Na...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Dobrich,
Država:BG - BugarskaKategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Atyrau,
Država:KZ - Kazakstan


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET