TRANSPORTNE VIJESTI U PROMETU JE SVAKODNEVNO VELIKI BROJ BICIKLISTA, MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA...

U PROMETU JE SVAKODNEVNO VELIKI BROJ BICIKLISTA, MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA...

u prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista...

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

 

Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 04:00 do 14:00 i nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata. Popis cesta na kojima je zabrana možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.
 

Magla još mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Tijekom jutra očekuje se pojačan promet u gradovima, povremeno i u priobalju. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

A1 Zagreb-Split-Ploče:

  • prometna nesreća na autocesti A1 na 52.+100 km između čvorova BOSILJEVO I i NOVIGRAD u smjeru Zagreba.

Osijek:

  • danas u vremenu od 11:00 do 14:00 sati bit će zatvorena državna cesta DC518 u zoni kružnog raskrižja između Osijeka i Antunovca kod naselja Brijest (u spomen obilježavanja obljetnice smrti HRT snimatelja Žarka Kaića). Vozit će se obilazno: južna osječka obilaznica (DC2)-Tenja-Antunovac, i obrnuto.

 Zbog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila) na Jadrans...

Zbog prometne nesreće zatvorena je sjeverna obilaznica grada Virovitice od Korije prema sećerani, zbog prevrtanja teretn...

Zagrebačka obilaznica (A3):vozi se usporeno između čvorova Jakuševec i Kosnica, zbog prometne nesreće na 31. ...

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac:životinja (uočen je pas) kod odmorišta KRIŽ. Molimo korisnike za dodatan oprez.Na...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Dobrich,
Država:BG - BugarskaKategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Atyrau,
Država:KZ - Kazakstan


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET