TRANSPORTNE VIJESTI ZA SVE SKUPINE VOZILA OTVORENI SU:

ZA SVE SKUPINE VOZILA OTVORENI SU:

za sve skupine vozila otvoreni su:

Za sve skupine vozila otvoreni su:

 • autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;
 • autocesta A6 Rijeka-Zagreb;
 • Krčki most;
 • Paški most.

Zbog vjetra:

 • na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja (DC8) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Slavoniji, Baranji, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni. U priobalju puše jaka bura. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.


Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače molimo za strpljenje i upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Zbog radova do 28.rujna zatvorena je državna cesta DC36 na mostu Galdovo u Sisku. Obilazak: DC37 Aleja Vlade Janića Cape-Strossmayerova ulica u Sisku, Aleja narodnih heroja-Ulica A. Kovačića-Ulica O. Keršovanija-most Crnac-Topolovac, DC232 Topolovac-Novo selo Palanječko. Pješačko-biciklistički promet omogućen je pješačko-biciklističkom stazom.

Od 23. rujna u 12 sati do 23.studenog u 12 sati, zbog izgradnje rotora u gradu Sveta Nedelja zatvara se čvor Sveta Nedelja na autocesti A3 Bregana-Lipovac. Promet će se sa čvora Sveta Nedelja u smjeru Zagreba presumjeriti na čvor Bobovica, a iz smjera Zagreba na izlazni krak čvora Jankomir za Rakitje/Kerestinec.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, do 27. rujna, od 22:00 sata do 06:00 sati ujutro zatvarat će se pojedine dionice, zbog pregleda tunela:

 • 18., 20. i 23.09. dionica od čvora Delnice do čvora Oštrovica – smjer Rijeka;
 • 19.09. dionica od čvora Ravna Gora do čvora Delnice – smjer Rijeka;
 • 23.09. dionica od čvora Karlovac do čvora Novigrad – oba smjera;
 • 24.09. dionica od čvora Bosiljevo I do čvora Vrbovsko – smjer Rijeka;
 • 26.09. dionica od čvora Vrbovsko do čvora Ravna Gora – smjer Rijeka;
 • 27.09. dionica od čvora Bosiljevo I do čvora Vrbovsko – smjer Zagreb.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalenVozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Kolona vozila proteže se oko 1 km. Zbog prometne nesreće na dionici DC77 izme...

Zbog pojačanog, povremeno gustog prometa moguće su poteškoće, zastoji i vožnja u koloni na gradskim cestama i obi...

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila...

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.omsan lojistik a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Ankara,
Država:TR - Turska

dhl freight macedonia doo logo

Kategorija tvrtke: Drugo
Grad: 1000 Skopje,
Država:MK - Makedonija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2020 Cargoagent.NET