TRANSPORTNE VIJESTI ZA SVE SKUPINE VOZILA OTVORENI SU:

ZA SVE SKUPINE VOZILA OTVORENI SU:

za sve skupine vozila otvoreni su:
 • autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;
 • državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački;
 • državna cesta DC1 Karlovac-Slunj-Knin-Split;
 • Krčki most;
 • Paški most.
 
Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Savjetujemo vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme (niske temperature).

Kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti:
 • prema Rijeci ili Istri (i obrnuto): mogu voziti autocestom A6 Rijeka-Zagreb do čvora Delnice i dalje starom cestom kroz Gorski kotar (DC3).
Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3).
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. i II. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.
Na dijelu dionice autoceste A1 od južnog dijela tunela Sveti Rok do vijadukta Baričevići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih bočnih udara vjetra.
 
Zbog zimskih uvjeta obavezna je zimska oprema na motornim vozilima, a promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na cestama u Lici:
 • DC42 u mjestu Poljanak;
 • DC218 GP Užljebić-Donji Lapac i Dobroselo-Mazin-Bruvno;
 • ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac;
 • ŽC5203 Doljani-Brotnja-Srb-Otrić;
 • ŽC5199 Šušanj-Štirovača.

Autocesta A3 Bregana-Lipovac:

 • zbog izgradnje rotora u Svetoj Nedelji zatvoren je čvor Sveta Nedelja. Promet je preusmjeren na čvor Bobovica, a iz smjera Zagreba na izlazni krak čvora Jankomir za Rakitje/Kerestinec;
 • na zagrebačkoj obilaznici - između čvorova Kraljevečki Novaki/Ivanja Reka i Kosnica u oba smjera za vrijeme pojačanog prometa mogući su zastoji, zbog radova na mostu Sava.

Zagrebačka obilaznica - čvor Jankomir (A3):

 • zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) - promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h;
 • zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

Istarski ipsilon:

 • zbog radova na izgradnji punog profila autoceste, dionica Istarskog ipsilona Lupoglav-Vranja, bit će zatvorena za vozila ukupne mase veće od 3,5 t od srijede 04.12. u 8:00 do četvrtka 05.12. u 6:00 sati. Obilazak je preko Kršana i Pazina, cestama DC500 i DC64.

Zbog izvodenja manevra uključivanja izvanrednog prijevoza na glavnu trasu autoceste A1, u zoni čvora Zadar 2, potrebno je kratkotrajno zaustaviti sav promet u smjeru Zagreba.

Planirane aktivnosti provoditi ce se svakodnevno tijekom mjeseca prosinca, u dva perioda, kako slijedi:

U periodu od 01.12.2019. godine do 19.12.2019. godine, u sljedećim terminima:
- od ponedjeljka do četvrtka, u vremenu od 14:30 sati do 15:30 sati, u trajanju do 15 (petnaest) minuta;
- petkom i subotom, u vremenu 15:30 sati do 16:30 sati, u trajanju do 15 (petnaest) minuta;
- nedjeljom, u vremenu od 19:30 sati do 20:30 sati, u trajanju do 15 (petnaest) minuta.

U periodu od 20.12.2019. godine do 31.12.2019. godine, u terminu od 20:00 sati do 21:00 sat, u trajanju do 15 (petnaest) minuta. Privremeno zaustavljanje prometa na autocesti A1 vrsiti ce se bez preusmjeravanja prometa na obilazne pravce zbog kratkog vremena zaustavljanja.Podsjećamo vozače motornih vozila da na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka...

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i...

Obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3. Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Nov...

Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i HercegovinaKategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 1407 Sofia,
Država:BG - Bugarska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET