TRANSPORTNE VIJESTI ZBOG JAKOG VJETRA, AUTOCESTA A6 RIJEKA-ZAGREB IZMEĐU ČVOROVA KIKOVICA I DELNICE OTVORENA JE SAMO ZA OSOBNA VOZILA.

ZBOG JAKOG VJETRA, AUTOCESTA A6 RIJEKA-ZAGREB IZMEĐU ČVOROVA KIKOVICA I DELNICE OTVORENA JE SAMO ZA OSOBNA VOZILA.

zbog jakog vjetra, autocesta a6 rijeka-zagreb između čvorova kikovica i delnice otvorena je samo za osobna vozila.

Zbog jakog vjetra, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom preko Gornjeg Jelenja (DC3).

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila):

  • Jadranska magistrala (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga;
  • A7 čvor Draga-čvor Šmrika;
  • LC58107 Križišće-Kraljevica.

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače molimo za strpljenje i upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 04:00 do 14:00 i nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata. Popis cesta na kojima je zabrana možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.Za sve skupine vozila otvoreni su:autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče (između vijadukta Božići i južnog ulaza u tunel Sveti ...

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su:dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Del...

Za sve skupine vozila otvoreni su:autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;autocesta A6 Rijeka-Zagreb;Krčki most;Paški mos...

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Lici. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 35000 Izmir,
Država:TR - TurskaKategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Ivanjica,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET