TRANSPORTNE VIJESTI ZBOG POJAČANOG PROMETA NA ZAGREBAČKOJ OBILAZNICI (A3) IZMEĐU ČVOROVA KRALJEVAČKI NOVAKI I IVANJA REKA, PRED ZONOM RADOVA NA ČVORU IVANJA REKA U SMJERU ZAGREBA, VOZI SE U KOLONI OD OKO 2 KM.

ZBOG POJAČANOG PROMETA NA ZAGREBAČKOJ OBILAZNICI (A3) IZMEĐU ČVOROVA KRALJEVAČKI NOVAKI I IVANJA REKA, PRED ZONOM RADOVA NA ČVORU IVANJA REKA U SMJERU ZAGREBA, VOZI SE U KOLONI OD OKO 2 KM.

zbog pojačanog prometa na zagrebačkoj obilaznici (a3) između čvorova kraljevački novaki i ivanja reka, pred zonom radova na čvoru ivanja reka u smjeru zagreba, vozi se u koloni od oko 2 km.

Zbog privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima savjetujemo da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa. Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija možete pronaći na stranicama Informativnih centara tih država (https://promet.si/ ili https://bihamk.ba/).

Danas 18. svibnja od 10:00 do 14:00 sati dio državne ceste DC126 Trogir-Arbanija-Slatine, preko mosta „Most hrvatskih branitelja“ u Trogiru, bit će zatvoren za sav promet.

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče:
 • od 18. do 22. svibnja kroz tunel Malu Kapelu vozit će se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi;
 • do 27. svibnja kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.
Zagrebačka obilaznica (A3):
 • zbog radova na mostu Sava na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Ivanja Reka vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste s po dva sužena prometna traka u oba smjera, uz ograničenje brzine 40 km/h (do 20. svibnja);
 • do 1. lipnja na državnoj cesti DC1 Karlovačkoj cesti, u naselju Blato za sav promet zatvoren je izlazni krak sa zagrebačke obilaznice (A3) na čvoru Lučko u smjeru grada i Blata/Lučkog te ulaz iz Blata/Lučkog na Jadransku aveniju u smjeru grada. Promet je preusmjeren obilazno do prvog semaforiziranog raskrižja na kojem će se uz polukružno vođenje vraćati Jadranskom avenijom prema čvoru Lučko (izlaz za mjesto Blato/Lučko).
Autocesta A3 Bregana-Lipovac:
 • do 20. svibnja zatvoren je čvor Velika Kopanica (izlazni krak, oba smjera). Promet je preusmjeren na čvorove Sredanci i Babina Greda;
 • od 18. svibnja do 9. lipnja 2020. god. bit će zatvoren čvor Velika Kopanica (ulazni krak, oba smjera). Promet će se preusmjeriti na čvorove Sredanci i Babina Greda.
A11 Zagreb-Sisak:
 • do 19. svibnja do 12:00 sati zbog radova zatvorena je dionica autoceste između čvorova Buševec i Lekenik u smjeru Siska.

Istarski ipsilon (zbog izgradnje punog profila):

 • u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule;
 • u čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke;
 • sanacija je potpornog stupa nadvožnjaka u čvoru Kanfanar, na snazi su ograničenje prolaska izvanrednih prijevoza: dionice: čvor Žminj – čvor Kanfanar (max. širina 4,00 m), čvor Žminj – čvor Vodnjan sjever (max. širina 4,00 m), čvor Žminj – čvor Medaki (max. širina 2,75 m), čvor Kanfanar – čvor Žminj (max. širina 4,00 m), čvor Vodnjan sjever – čvor Žminj (max. širina 4,00 m), čvor Medaki – čvor Žminj (max. širina 2,75 m).

Paški most (DC106):

 • zbog sanacije Paškog mosta (DC106) do 21. svibnja 2020. god. zabrana je prometa za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona, a u funkciji je privremena trajektna linija Fortica (otok Pag) – Miletići (kopno). Polasci Miletići (kopno): 09:00, 13:00, 17:00, 20:00. Polasci Fortica (otok Pag): 8:00, 12:00, 16:00, 19:00 sati.

Državna cesta DC126 Trogir-Arbanija-Slatine

 • dio državne ceste DC126, preko mosta „Most hrvatskih branitelja“ u Trogiru, bit će zatvoren za sav promet u dva termina: ponedjeljak (18.05.2020.g.) od 10:00 do 14:00 sati i utorak (19.05.2020.g.) od 11:00 do 15:00 sati. Obilazni pravac je starom jezgrom Trogira, županijskim cestama ŽC6133, ŽC6291 (preko „Starog mosta“) i ŽC6134.

Do 1. lipnja 2020. god. podizni most ‘Tisno’ u Tisnom, između otoka Murtera i kopna na državnoj cesti DC121 (zbog situacije sa proglašenom pandemijom COVID-19) podiže se se ponedjeljkom, srijedom i petkom jednom dnevno u 9:00 i spušta u 9:30 sati.

Od 31. ožujka 2020. stavljena je izvan snage Naredba o ograničavanju prometa na cestama (NN 64/09) kojom se ograničava promet za teretna vozila za vrijeme državnih praznika, blagdana i tijekom ljetnih mjeseci, što znači da do daljnjeg nema zabrana za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona.

Uz povoljne vremenske uvjete u prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.Pozivamo korisnike na oprez!Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a poteškoće u prometu mog...

Molimo korisnike za strpljenje! Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama autocesta te državn...

Životinja (uočen je pas) na autocesti A4 Goričan-Zagreb kraj čvora Varaždinske Toplice.  Na zagrebačkoj obilaznic...

Zbog jakog vjetra na dionici Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 1407 Sofia,
Država:BG - BugarskaKategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Užice,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2020 Cargoagent.NET