TRANSPORTNE VIJESTI ZBOG PROMETNE NESREĆE NA AUTOCESTI A3 BREGANA-LIPOVAC NA 153. KM IZMEĐU ČVOROVA OKUČANI I NOVA GRADIŠKA U SMJERU LIPOVCA, VOZI SE JEDNIM PROMETNIM TRAKOM.

ZBOG PROMETNE NESREĆE NA AUTOCESTI A3 BREGANA-LIPOVAC NA 153. KM IZMEĐU ČVOROVA OKUČANI I NOVA GRADIŠKA U SMJERU LIPOVCA, VOZI SE JEDNIM PROMETNIM TRAKOM.

zbog prometne nesreće na autocesti a3 bregana-lipovac na 153. km između čvorova okučani i nova gradiška u smjeru lipovca, vozi se jednim prometnim trakom.
Životinja (uočen je pas) na autocesti A4 Goričan-Zagreb kraj čvora Varaždinske Toplice. 
 
Na zagrebačkoj obilaznici povećana je gustoća prometa na čvoru Ivanja Reka u smjeru Bregane, vozi se u koloni dugoj oko 3 km. 
 
Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Poteškoće u prometu povremeno su moguće na gradskim prometnicama i obilaznicama te na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.
 
A1 Zagreb-Split-Ploče:
  • u zoni radova kod čvora Donja Zdenčina u oba smjera te između čvorova Jastrebarsko i Karlovac u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno,
  • izmedu tunela BRISTOVAC i tunela ČELINKA u smjeru Dubrovnika vozi se jednom prometnom trakom uz ogranicenje brzine 60 km/h. Predvideno trajanje radova je do 10.06.2020. godine,
  • od 01.06. do 09.06. zbog redovitog održavanja u tunelu Sveti Rok vozit će se dvosmjerno jednom tunelskom cijevi.
Zagrebačka obilaznica (A3):
  • zbog sanacije mosta Sava poslije čvora Ivanja Reka u smjeru Bregane promet se odvija po dva sužena prometna traka uz ogranicenje brzine od 40 km/h,
  • do 1. lipnja na državnoj cesti DC1 Karlovačkoj cesti, u naselju Blato za sav promet zatvoren je izlazni krak sa zagrebačke obilaznice (A3) na čvoru Lučko u smjeru grada i Blata/Lučkog te ulaz iz Blata/Lučkog na Jadransku aveniju u smjeru grada. Promet je preusmjeren obilazno do prvog semaforiziranog raskrižja na kojem će se uz polukružno vođenje vraćati Jadranskom avenijom prema čvoru Lučko (izlaz za mjesto Blato/Lučko).
A3 Bregana-Lipovac:
  • do 9. lipnja 2020. godine bit će zatvoren čvor Velika Kopanica (ulazni krak, oba smjera). Promet će se preusmjeriti na čvorove Sredanci i Babina Greda.

Istarski ipsilon:

  • u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule,
  • u čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke,
  • na snazi su sljedeća ograničenja, odnosno zabrane za prolaske izvanrednih prijevoza na autocestama A8 i A9 Istarskog ipsilona: dionica čvor Kanfanar – čvor Medaki (max. širina 2,75 m), dionica čvor Medaki – čvor Kanfanar (max. širina 2,75 m), dionica čvor Rogovići – čvor Ivoli (max. širina 3,00 m), dionica čvor Ivoli – čvor Cerovlje (max. širina 2,80 m), dionica čvor Cerovlje – čvor Lupoglav (max. širina 3,00 m), dionica čvor Lupoglav – čvor Vranja (max. širina 3,00 m).
S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima savjetujemo da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa. Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija možete pronaći na stranicama Informativnih centara tih država (https://promet.si/ ili https://bihamk.ba/).
 
Do 15. lipnja 2020. god. podizni most ‘Tisno’ u Tisnom, između otoka Murtera i kopna na državnoj cesti DC121 (zbog situacije sa proglašenom pandemijom COVID-19) podiže se se ponedjeljkom, srijedom i petkom jednom dnevno u 9:00 i spušta u 9:30 sati.

Od 31. ožujka 2020. stavljena je izvan snage Naredba o ograničavanju prometa na cestama (NN 64/09) kojom se ograničava promet za teretna vozila za vrijeme državnih praznika, blagdana i tijekom ljetnih mjeseci, što znači da do daljnjeg nema zabrana za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona.

Uz povoljne vremenske uvjete u prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.  A1 Zagreb-Split-Ploče:na dionici...

Tijekom jutra očekuje se pojačan promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama. Kraći zastoji na dionicama gdje t...

 Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedini...

Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama autocesta te državnih i ostalih cesta moguće su povre...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 1407 Sofia,
Država:BG - BugarskaKategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Atyrau,
Država:KZ - Kazakstan


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2020 Cargoagent.NET