TRANSPORTNE VIJESTI ZBOG RADOVA NA AUTOCESTI A2 ZAGREB-MACELJ KROZ TUNEL FRUKOV KRČ U SMJERU ZAGREBA VOZI SE JEDNIM TRAKOM (PRETJECAJNIM).

ZBOG RADOVA NA AUTOCESTI A2 ZAGREB-MACELJ KROZ TUNEL FRUKOV KRČ U SMJERU ZAGREBA VOZI SE JEDNIM TRAKOM (PRETJECAJNIM).

zbog radova na autocesti a2 zagreb-macelj kroz tunel frukov krč u smjeru zagreba vozi se jednim trakom (pretjecajnim).

Na zagrebačkoj obilaznici: prometna nesreća kod čvora KOSNICA u smjeru Bregane (A3).

Tijekom jutra očekuje se pojačan promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače upozoravamo da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.


Zbog radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj kroz tunel Frukov Krč u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom (pretjecajnim).

Zbog odrona na Jadranskoj magistrali (DC8) između Makarske i Ploča u Podgori vozi se jednim trakom, naizmjence.

Zbog oštećenja kolnika, na državnoj cesti DC47 Jasenovac-Hrvatska Dubica zabrana je prometa za vozila iznad 15 tona.

Grad Knin obilježava svečano Dan Grada - 13. lipnja - za vrijeme održavanja proslave od 19 do 23 sata privremeno će se prekinuti promet na dionici državne ceste DC33 u smjeru Drniša i to na potezu od raskrižja s Ulicom kraljice Jelene do skretanja za Pavilnovićevu ulicu. Obilasci: za osobna vozila - Krešimirova i Uskočka, a za teretna vozila i autobuse obilazak je preko Biskupije.
 

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Na snagu je stupio novi Pravilnik o ograničavanju uporabe pojedinih javnih cesta za promet teretnih vozila čija najveća dopuštena masa premašuje 7,5 tona (NN 20/2019). Više o Pravilniku možete naći na stranicama Narodnih novina na poveznici https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2019_02_20_426.html. Kartu s javnim cestama objavit ćemo u sklopu HAK-ove Interaktivne karte.Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Lici. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i ...

Magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u unutrašnjosti te na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i K...

Zbog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila) na Jadrans...

Zbog prometne nesreće zatvorena je sjeverna obilaznica grada Virovitice od Korije prema sećerani, zbog prevrtanja teretn...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 1407 Sofia,
Država:BG - Bugarska

gefco logo

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 92400 Paris,
Država:FR - Francuska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET