PONUDE TERETA ZA KAMIONE TIPA NISKI UTOVARIVAČ - FLAT RACK ZA UNUTARNJI TRANSPORT - MAKEDONIJA

PRETRAGA TERETA NA TRANSPORTNOJ BURZI

Utovar od
Istovar u
"

Pronađeni tereti na burzi utovara:   70


Pronađeni rezultati na transportnoj burzi:   70
Ključne riječi: teret za unutarnji prijevoz za Niski utovarivač - Flat Rack - MakedonijaDa bi povećali svoju šansu za pronalazak tereta za Vaš kamion, objavite ponudu za slobodan kamion. Svi naši korisnici vidjet ce da tražite teret pa će Vas firme sa odgovarajućim teretom kontaktirati.

OBJAVI PRIJEVOZ


KAMIONI ZA UNUTARNJI TRANSPORT ROBE - MAKEDONIJA

tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Poluprikolica sa ceradom - Makedonija (5212) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Kamion do 7.5t - Makedonija (333) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Kombi - Makedonija (223) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Hladnjača - Makedonija (119) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Niski utovarivač - Flat Rack - Makedonija (70) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Poluprikolica kiper - Makedonija (52) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Kamion prikoličar - Cerada - Makedonija (31) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Mega - Makedonija (24) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Bilo koji - Makedonija (22) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Poluprikolica kiper - Makedonija (21) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Kamion kiper - Makedonija (17) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Sandučar - Makedonija (17) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Specijalizirani kamion - Makedonija (9) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Poluprikolica sa pomičnim podom - Makedonija (8) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Poluprikolica - Makedonija (7) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Cisterna / tank container - Makedonija (5) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Van - Makedonija (2) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Kontejner 20' / 40' / 45' - Makedonija (2) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Bus - Makedonija (1) tereti za unutarnji prijevoz za kamione tipa Short Trailer - Makedonija (1)


Tereti za unutarnji prijevoz po državama 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: 06000 Ankara,
Država:TR - Turska

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: 34850 Istanbul,
Država:TR - Turska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET