TRANSPORTNE VIJESTI SMANJENA JE VIDLJIVOST ZBOG MAGLE MJESTIMICE U UNUTRAŠNJOSTI TE NA AUTOCESTI A1 IZMEĐU ČVOROVA OTOČAC I GORNJA PLOČA.

SMANJENA JE VIDLJIVOST ZBOG MAGLE MJESTIMICE U UNUTRAŠNJOSTI TE NA AUTOCESTI A1 IZMEĐU ČVOROVA OTOČAC I GORNJA PLOČA.

smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti te na autocesti a1 između čvorova otočac i gornja ploča.
Na zagrebačkoj obilaznici kolona vozila na čvoru Ivanja Reka s autoceste A4 Goričan-Zagreb prema autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane duga je oko 2 km. 
 
Pojačan je promet na zagrebačkoj obilaznici, autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva 2 u smjeru Dubrovnika, a tijekom dana gust se promet očekuje duž Jadranske magistrale, riječke obilaznice, na Istarskom ispilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija te kod tunela Učka i kod čvora Matulji.
 
Podsjećamo vozače motornih vozila da i tijekom dana u uvjetima smanjene vidljivosti (oblačno vrijeme, jaki pljuskovi, itd.) voze s upaljenim kratkim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena. Vozači mopeda i motocikala tijekom cijele godine moraju voziti s upaljenim kratkim svjetlima.
 
Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje pa vozače molimo za strpljenje, upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.
 
U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.
 
Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.
 
Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 04:00 do 14:00 i nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata. Popis cesta na kojima je zabrana možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.
 
Na snagu je stupio novi Pravilnik o ograničavanju uporabe pojedinih javnih cesta za promet teretnih vozila čija najveća dopuštena masa premašuje 7,5 tona (NN 20/2019). Više o Pravilniku možete naći na stranicama Narodnih novina na poveznici https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2019_02_20_426.html. Kartu s javnim cestama objavit ćemo u sklopu HAK-ove Interaktivne karte.

 Obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3. Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Nov...

Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa ...

autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;državna cesta DC1 Karlovac-Slunj-Knin-Split;državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački...

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti i dijelu Dalmacije. Moguća je poledica, posebice ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina

gefco logo

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 92400 Paris,
Država:FR - Francuska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET