TRANSPORTNE VIJESTI TIJEKOM DANA OČEKUJE SE POJAČAN PROMET NA VEĆINI CESTA U SMJERU MORA PA VOZAČIMA SAVJETUJEMO DA ODRŽAVAJU SIGURNOSNI RAZMAK IZMEĐU VOZILA.

TIJEKOM DANA OČEKUJE SE POJAČAN PROMET NA VEĆINI CESTA U SMJERU MORA PA VOZAČIMA SAVJETUJEMO DA ODRŽAVAJU SIGURNOSNI RAZMAK IZMEĐU VOZILA.

tijekom dana očekuje se pojačan promet na većini cesta u smjeru mora pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.
A1 Zagreb-Split-Ploče:
  • između čvorova Bosiljevo II i Ogulin promet teče usporeno na 75. km u smjeru mora (jednim trakom), zbog prometne nesreće. Kolona je duga oko 2 km.
A3 Bregana-Lipovac:
  • pozivamo vozače na pojačan oprez kod čvora Rugvica u smjeru istoka (47. km), zbog požara na teretnom vozilu;
  • na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Kraljevečki Novaki i Ivanja Reka kolona vozila u smjeru Bregane duga je oko 1 km (A3/A4), zbog radova na mostu Sava.
 
Tijekom dana očekuje se pojačan promet na većini cesta u smjeru mora pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.
Magla još mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.
Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje pa vozače molimo za strpljenje, upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.
 
U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.
 
Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.
 
Ljetna zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 04:00 do 14:00 i nedjeljom od 12:00 do 23:00 sata. Popis cesta na kojima je zabrana možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.
 
Na snagu je stupio novi Pravilnik o ograničavanju uporabe pojedinih javnih cesta za promet teretnih vozila čija najveća dopuštena masa premašuje 7,5 tona (NN 20/2019). Više o Pravilniku možete naći na stranicama Narodnih novina na poveznici https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2019_02_20_426.html. Kartu s javnim cestama objavit ćemo u sklopu HAK-ove Interaktivne karte.

 Uz povoljne vremenske uvjete u prometu je i dalje svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače o...

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici te na dionicama autoceste A1 čvor Otočac-čvor Gornja Ploča i tunel Sv...

Ima je na autocesti A6 između tunela Tuhobića i vijadukta Bukovo (50-100m) i A3 Bregana-Lipovac između Novske i Nove ...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Ivanjica,
Država:RS - Srbija

gefco logo

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: 92400 Paris,
Država:FR - Francuska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET