TRANSPORTNE VIJESTI ZBOG OLUJNOG VJETRA SAMO ZA OSOBNA VOZILA OTVORENA JE DIONICA AUTOCESTE A6 RIJEKA-ZAGREB IZMEĐU ČVOROVA KIKOVICA I DELNICE.

ZBOG OLUJNOG VJETRA SAMO ZA OSOBNA VOZILA OTVORENA JE DIONICA AUTOCESTE A6 RIJEKA-ZAGREB IZMEĐU ČVOROVA KIKOVICA I DELNICE.

zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste a6 rijeka-zagreb između čvorova kikovica i delnice.
Ostala vozila obilaze državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar.
 
Kolnici su vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.
 
Od 1. studenoga do 31. ožujka sukladno članku 102. Zakona o sigurnosti prometa na cestama iz srpnja ove godine (NN 70/2019), na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla.
 
Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče:
 • zbog uključivanja izvanrednog prijevoza u zoni čvora Zadar II kratkotrajno će se od 4. 11. do 30.11. do 15 minuta zaustavljati sav promet u smjeru Zagreba: od ponedjeljka do četvrtka od 14:30 do 15:30 sati, petkom i subotom od 15:30 do 16:30 sati, nedjeljom od 19:30 do 20:30 sati.

Autocesta A2 Zagreb-Macelj:

 • zbog održavanja tunela na dane 5./6., 6./7. i 7./8. studenog između 21:00 i 05:00 sati, autocesta će biti zatvorena za sav promet između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak: čvor Krapina-DC1- čvor Trakošćan i obratno.

Autocesta A3 Bregana-Lipovac:

 • zbog izgradnje rotora u Svetoj Nedelji zatvoren je čvor Sveta Nedelja. Promet je preusmjeren na čvor Bobovica, a iz smjera Zagreba na izlazni krak čvora Jankomir za Rakitje/Kerestinec;
 • na zagrebačkoj obilaznici - između čvorova Kraljevečki Novaki/Ivanja Reka i Kosnica u oba smjera za vrijeme pojačanog prometa mogući su zastoji, zbog radova na mostu Sava, kolona je oko 1 km.

Zagrebačka obilaznica - čvor Jankomir (A3):

 • zbog radova izvanrednog održavanja sanacije zapadnog mosta u čvoru Jankomir iz pravca autoceste A2 prema autocesti A3 u smjeru Lipovca promet se odvija samo jednim trakom te je zatvoren izlazni krak iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje. Predviđeno trajanje radova je do 20.12.2019. godine;
 • zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) - promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h.
 
Autocesta A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva:
 • prometna nesreća na autocesti A7 na 26+400 km između čvora ŠKURINJE i čvora OREHOVICA u smjeru Zagreba promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.
 • zbog prometne nesreće kolona vozila između čvora ŠKURINJE i tunela KATARINA. Kolona vozila proteže se oko 4 km. Molimo korisnike za strpljenje.
Državna cesta DC1:
 • zbog radova na državnoj cesti DC1 Gračac-Knin na dionici između Graba i Vučipolja, vozi se jednim prometnim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima;
 • zbog radova na nadvožnjaku Začretje na dionici DC1 u mjestu Sveti Križ Začretje vozi se jednim trakom uz regulaciju semaforima, privremenu prometnu signalizaciju i ograničenje brzine 30 km/h;
 • zbog radova na brzoj cesti Solin-Klis (DC1) cesta će od 22:00 do 01:00 sat biti zatvorena za sav promet 5./6. studenog u smjeru Splita, a 6./7. studenog u smjeru Klisa. Obilazak: stara Kliškom cestom (ŽC6253).

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.Za sve skupine vozila otvoreni su:autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;autocesta A6 Rijeka-Zagreb;Krčki most;Paški mos...

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, ...

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i nači...

Zbog pojačanog prometa u zoni radova na zagrebačkoj obilaznici (A3/A4) između čvorova Kraljevečki Novaki i Kosnica, na...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I PRIJEVOZA


Cargoagent.net je internet transportna burza koja predlaže usluge transporta i špedicije za tvrtke iz Hrvatske, Balkana i cijele Europe. Naša burza tereta i prijevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih poduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.dhl freight france logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: 77185 Lognes,
Država:FR - Francuska

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Trgovačka tvrtka / Uvoz - izvoz
Grad: 43000 Kutahya,
Država:TR - Turska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET